Seksclub Amsterdam

Genieten van een date met een beeldschone dame en onder het genot van een drankje bedenken hoe u de rest van uw avond in onze seksclub in Amsterdam gaat invullen.

Wellicht bent u in de stemming om eerst een super relaxte massage te ondergaan, voordat u samen met de door u gekozen dame de intense beleving van een seksclub ondergaat.

Bent u echter in de stemming voor een meer energieke start van uw avontuur, dan zijn er ook andere mogelijkheden,zoals bijvoorbeeld een erotische striptease of stripact, al dan niet uitgevoerd door de dame van uw keuze of meerdere dames.

Wat u ook bij een bezoek aan onze seksclub voor ogen heeft, wij en onze dames zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het u aan niets zal ontbreken.

Een bezoek aan een echte Amsterdamse seksclub is iets dat u intens genot kan opleveren en een ervaring die u zeker niet snel zult (willen) vergeten.

Gezond & Ontspannend

Een uitgebreide massage helpt niet alleen uw lichaam te relaxen, maar ook uw geest.

Erotische stripacts om in the mood te komen

Veel bezoekers kiezen ervoor om hun avontuurtje in onze seksclub te beginnen met een bezoek aan het bargedeelte. Onder het genot van een drankje, kunt u kennismaken met meerdere dames en na verloop van tijd uw keuze maken met een of meerdere dames de rest van de avond of nacht door te brengen.

Hoe lang u met een dame een van onze kamers deelt, heeft u helemaal zelf in de hand. U kunt dit uiteraard ook bepalen in overleg met de dame van uw keuze. In de bar en op de kamer heeft u de mogelijkheid te genieten van een aantal zeer energie en erotisch uitgevoerde stripacts.

Hierbij kan er zelfs voor worden gekozen de dame s bepaalde outfits te laten kiezen. Een stripact, gecombineerd met bijvoorbeeld een lapdance is een prima manier om kennis te maken met meerdere dames, voordat u een definitieve keuze maakt.

Erotische massage

Heeft u behoefte aan wat extra’s, dan zijn hier voldoende voorzieningen voor. 

Liever een date bij u thuis, dat kan ook

Geeft u er echter de voorkeur aan om niet onze seksclub te bezoeken maar een van onze dames uit te nodigen in uw privéwoning, dan is die mogelijkheid ook aanwezig.

Via de website of gewoon telefonisch kunt u aangeven hoeveel dames u wilt boeken en wanneer zij op een door u aangegeven adres moet verschijnen.

U kunt hierbij tevens speciale wensen doorgeven, zodat wij u goed en degelijk kunnen adviseren en bepaalde dames wellicht voor uw specifieke wensen, kunnen aanbevelen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de dame in kwestie te verzoeken om bij u thuis een massage te verzorgen of om speciale kleding mee te nemen voor het uitvoeren van een striptease of lapdance.

Onze dames zijn echte professionals en weten zonder enig probleem al uw speciale wensen en dromen uit te laten komen. Schroom dus niet om aan ons door te geven, welke stoute fantasie onze dames voor u tot werkelijkheid te mogen maken.

Seks in seksclub met meerdere dames tegelijk

Veel mensen fantaseren erover om met meerdere partners tegelijk de seks te bedrijven. Een seksclub is de meest ideale plek om aan die seksuele fantasie gestalte te geven. Alle dames die bij ons werken hebben er geen enkel probleem mee om bijvoorbeeld in een trio of als kwartet seks te hebben met een of zelfs meerdere klanten in dezelfde kamer.

Seks met meerdere mensen tegelijk is niet alleen super spannend, maar zorg ook voor extra ontlading en een veel langer durende seks sessie. Je bent niet gebonden aan een en dezelfde persoon en in goed overleg kan er tijdens de seks snel en zonder problemen van partner worden gewisseld. Wie seks met meerdere dames tegelijk wil hebben, kan dat bij ons aangeven of dit met de dames in onze seksclub zelf bespreken.

Zij kunnen je dan niet alleen wat stoute voorstellen doen, maar weten ook precies te vertellen wat in zo’n geval een mooie en spannende samenstelling van dames zou kunnen zijn.

Het genot van een complete seksmassage in een seksclub

Een massage is op zich al gewoon puur genieten, maar in onze seksclub hebben we naast verschillende soorten erotische massages ook de echte seksmassage. Hierbij ondergaat u een gewone massage en worden er tijdens de massage verschillende seksuele handelingen bij u uitgevoerd.

Ook s het mogelijk om hierbij zelf seksuele handelingen uit te voeren bij onze dames. Natuurlijk zitten er grenzen aan wat hierbij wel en niet mogelijk is en deze worden voordat de seksmassage begint, duidelijk doorgenomen. Heeft u bepaalde wensen, dan geeft u dit door aan de dame die de seksmassage uitvoert en zij zal ervoor zorgen dat deze ook daadwerkelijk in praktijk worden gebracht.

Een seksmassage heeft niet zozeer als doel het masseren van de spieren, zodat deze weer lekker flexibel zijn. Een seksmassage is bedoeld om u in kleine stappen naar een absoluut hoogtepunt te masseren.

Genieten van een drankje, een hapje en mooie lichamen

Een seksclub bezoeken hoeft absoluut niet altijd te betekenen dat er ook daadwerkelijk seks zal plaatsvinden. Veel van onze vaste klanten bezoeken regelmatig onze seksclub om gewoon een drankje te drinken, een praatje te maken met onze dames.

In sommige gevallen komt er dan toch een moment dat een bezoeker besluit om met een dame naar een privékamer te gaan, maar veel vaker gebeurd het dat de bezoeker gewoon van onze goede erotische acts geniet, misschien een lekkere tantra massage neemt en vervolgens zonder seks weer huiswaarts te keren. Ook dat behoort tot de mogelijkheden van onze seksclub. Heeft u nog nooit eerder een seksclub bezocht, dan is het sowieso eerst aan te bevelen om eens een kijkje te nemen en kennis te maken met de dames die on onze seksclubs werken.

U kunt een praatje met hen maken en zij kunnen u vervolgens vertellen wat er allemaal mogelijk is en wat er wellicht niet mogelijk is.

Houd er wel rekening mee dat uw budget is aangepast aan seks met meerdere dames. Immers, elke dame dient vergoed te worden voor haar diensten en voor extra mogelijkheden kan het voorkomen dat er bijzondere tarieven gelden. Neem altijd vooraf even de kosten met de dame of dames die u voor ogen hebt door, zodat u na een avond seks in de seksclub niet voor nare problemen komt te staan.