Erotische massage

Wil je jezelf even een uurtje of langer geheel ontspannen en heb je behoefte om de spieren wat losser te maken, dan is een erotische massage natuurlijk een van de beste manieren om dit te doen.

Hierbij kun je kiezen uit tientallen soorten uitvoeringen kiezen die allemaal resulteren in een super relaxte erotische massage.

Een ondeugende, doch zeer effectieve manier om zowel de geest te stimuleren als verschillende delen van het lichaam.

Bij een erotische massage draait het dus niet allemaal om het losmaken van wat spieren, maar vooral ook het stimuleren van gedachten en fantasieën die het lichaam helpen om geheel tot rust te komen.

Op deze pagina vertellen we je wat meer over de verschillende soorten erotische vormen van massage, zodat je de mogelijkheden kent ene een goede keuze kunt maken uit de vele fantasierijke opties.

Gezond & Ontspannend

Een uitgebreide massage helpt niet alleen uw lichaam te relaxen, maar ook uw geest.

Sensual erotische massage

Op zoek naar een sensual massage? Zoek niet verder. Hier onderga je een fantastisch gevoel doormiddel van sensual massage. Deze specialisten leven zich helemaal in jou in. Vervolgens komt die energie door hun handen in jouw hele lichaam terecht. De tintelingen gieren door je lijf. En dat terwijl je op de massageplank ligt. Lekker liggen en lekker genieten. En gelijk heb je. Dit is jouw moment. Dat moment neemt niemand je af.

Body 2 body massage

Een body 2 body massage is een van de meest intensieve vormen van zowel het ontvangen van een massage als het geven van een massage.

Niet alleen worden alle delen van uw lichaam goed onder handen genomen en gebruikt de masseur hierbij zijn handen, maar is er intensief lichaamscontact tussen u en de masseur. Hij of zij zal de handen gebruiken om zichzelf te ondersteunen, maar voor het eigen lichaam gebruiken om de massage uit te voeren.

Hierbij is de grens tussen seks en massage soms er dun en dient deze grens, als dat de voorkeur heeft, door zowel de gever van de massage als de ontvanger, continue te worden bewaakt.

De masseur zal vooral het bovenlichaam,de armen en de benen gebruiken om de door u gewenste massage te geven. Daarbij is het niet ongebruikelijk dat tijdens de massage ultieme vormen van intens genot bereikt worden. Een body 2 body massage kan door een enkele masseur worden gegeven, maar is ook mogelijk in de vorm van een 4 hands massage.

Erotische massage

Heeft u behoefte aan wat extra’s, dan zijn hier voldoende voorzieningen voor. 

4 Hands massage

Massages worden traditioneel gegeven door een enkele masseur die alle handelingen die behoren bij de specifieke massage uitvoert. Bij een 4-hands massage zijn er niet een paar handen die de massage verzorgen, maar twee paar.

De 4-hands massage wordt door twee personen uitgevoerd en daarbij zullen zij vaak, waar het mogelijk is, de verschillende handelingen in de massage synchroon uitvoeren. Dit betekent dat wanneer de ene masseur het linkerbeen masseert, de andere masseur het rechterbeen onder handen neemt.

Hierbij zullen zij zo goed als mogelijk proberen exact dezelfde massage handelingen toe te passen. U voelt dus op beide benen een intense massage tegelijkertijd en dat zorgt voor een zeer relaxt gevoel tijdens het ondergaan van de massage.

Een 4-hands massage kan ook in de vorm van een body to body massage worden toegepast. Hierbij worden de handen minder gebruikt en gebruiken de masseurs andere delen van het lichaam om de massage toe te passen.

Tantra Erotische Massage

Een tantra massage is wellicht wel ene van de meest indringende vormen van massage. Het doel van een tantra massage is namelijk niet alleen de spieren te ontlasten van extra spanning, maar het hele lichaam en ook de geestelijke gedachten van spanning te ontdoen.

Bij een tantra massage zijn er geen vaste lijnen die gevolgd worden en de massage lijkt meer op een spontane aanraking van verschillende delen van het lichaam dan op een gestructureerde aanpak en uitvoering. Alles is geoorloofd bij een tantra massage, dus ook het aanraken van de meest intieme delen van het lichaam.

Een tantra massage is dus een zeer indringende vorm van massage, waarbij het doel vooral is gericht op een zo compleet asl mogelijke erotische ervaring.

Hierbij worden lichaam, geest en gedachten van spanningen en stress ontdaan en veravngen door een ultiem gevoel van extase

Chinese Massage

Een Chinese massage is oorspronkelijk een in China zeer veel voorkomende manier van masseren met als doel het lichaam te reinigen. Het is dus van oorsprong een meer geneeskundige aanpak van aandoeningen en de Chinezen geloven er heilig in dat een Chinese massage kan helpen bij het verhelpen en ook het voorkomen van allerlei fysieke klachten, maar ook bij het oplossen van mentale uitdagingen.

Wie veel stress heeft, bijvoorbeeld in het werk of door familieomstandigheden kan door een Chinese massage ontlast worden van deze zorgen. Na de massage zijn zowel het lichaam als de geest beter in staat om te gaan met de spanningen op het werk of binnen het gezin.

Een echte Chinese massage is er niet zozeer op gericht om spieren te verlossen of erotische gedachten te laten ontplooien, maar dus meer om zichzelf los te maken van de dagelijkse spanningen en stress, op een manier die natuurlijk wel als zeer aangenaam en zelfs als erotisch kan worden ervaren.

Erotische massage

Heeft u behoefte aan wat extra’s, dan zijn hier voldoende voorzieningen voor. 

Seks massage

Jezelf helemaal laten gaan, maar dan wel op een manier die gecontroleerd wordt door de werkwijze een keuzes van de persoon die de massage geeft. Een seksmassage is een van de meest populaire vormen van massages om ervoor te zorgen dat men zich geheel kan ontdoen van de dagelijkse spanningen en tegelijkertijd een hoogtepunt bereikt.

Een seksmassage kan door een enkel persoon worden uitgevoerd, maar ook als een 4-hands massage worden toegepast. Ook een body 2 body massagevorm is hierbij niet ongebruikelijk. Wie de erotische gedachten helemaal goed wil voeden, kan er zelfs voor kiezen de seksmassage door 3 of 4 mensen te laten uitvoeren. Bij een seksmassage is het wel belangrijk dat men voraf heel goed bespreekt en besluit over wat er wel en niet toegestaan, mogelijk en wenselijk is. Dat geldt voor zowel de persoon die de massage ondergaat als de persoon die de massage geeft. Immers, elke massage verloopt volgens een bepaald patroon en kent hierbij een aantal handelingen. Wilt u dat hiervan afgeweken wordt, dan moet dit wel onder duidelijke voorwaarden gaan. Een seksmassage is zeker niet ongebruikelijk en kan dus goed gecombineerd worden met andere vormen van een erotische massage. Schroom niet en vraag gerust bij ons om de mogelijkheden op een rijtje te zetten, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren.